Lite påskpynt i vårt fina hem!!

Åh, varför ska jag vakna så tidigt på morgnarna?!
Jubbigt. Jag sover som en stock på nätterna o vaknar inte ens när J går upp men sen vaknar jag alltid vid 7 halv åtta =(

Igår hade jag sett fram emot en kväll framför Desperate housewives men eftersom det visade sig vara inställt pga hockey så blev det en film med min Honey i soffan istället.
Den här blev det:

 
Dom flesta har säkert redan sett den men inte vi. Ganska okej tyckte jag men J sa att det inte var en film i hans smak =)

Jag passade även på att hänga upp lite påskpynt (med betoning på lite). Eftersom jag inte ska vara hemma i helgen o J ska jobba så la jag inte så mkt energi på det.







Lite påskägg upphängda vid alla dörrkarmar och en bukett påskliljor i fönstret.

Jag har blivit så glad för att fixa o dona här hemma. Städa, vattna blommor, greja med inredning, pynta och igår putsade jag ju till o med fönstrena =)
Antagligen är det för att jag trivs så bra i denna lägenheten och tycker vi har så fint. Dessutom hjälper det mig att tänka på nåt annat än jobb, jobb, jobb.
Tyvärr kom ju huvudvärken som jag varit så glad att slippa på några dagar, ändå igår.

Tror minsann jag ska gå o lägga mig en stund igen. Klockan är ju inte mkt o sängen lockar mer än nåt annat just nu.

Vi hörs väl lite senare.

Kommentarer
Postat av: Ania

Va fint du har pyntat! Det är nästan finare när man inte har såååå överdrivet mycket. Själv har jag bara 2 stora tuppar i köksfönstret och påskris i hallen. Det får du ju snart se med egna ögon!!!! Längtar! Kramisar

2009-04-08 @ 10:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0