Dagens låt!

REM- "Everybody hurts".
 

Den handlar om hur hårt livet kan vara, och att alla går igenom svåra perioder i livet. Men håll ut och kämpa och vet att det kommer bli bättre!!


En bit av texten, jag älskar den:


"If you're on your own in this life
The days and nights are long
When you think you've had too much
of this life, to hang on


Well everybody hurts,
sometimes, everybody cries,
And everybody hurts ...
sometimes"


Jag är så stolt över er!!

Har kommit på att jag är stolt över väldigt många saker just nu.

1. Jag är stolt över att ha tagit mig hit till J-köping och tagit mig från "hålan" (som Sandra kallar det hihi) även om jag alltid kommer ä'lska mysiga lilla Kristianstad och kanske kommer tillbaka en gång så är det alldelles  för mkt man missar om man stannar i sin lilla hemstad hela livet. Att komma helt ny till ett ställe som jag gjort hit och inte känna en jäkel (nästan), inte vet var närmsta busshållplats är och inte vet var man närmast går o handlar är så jäkla spännande. Alla borde uppleva det!

2. Jag är så stolt över att jag lyckades bryta upp med S. och fastän att jag tycker om honom så mkt ändå förstå att jag är värd så mkt mer än att bli behandlad som nån som är bra ibland. Att jag orkade gå levande ur det (åter en gång) är beundransvärt enligt mig. Även om jag fortfarande t'nker på honom flera gånger om dagen så blir det ändå lättare för varje dag om går.

3. Jag är stolt över mina vänner och min familj. Ni är det bästa jag har och har räddat livet många gånger på mig även om ni kanske inte varit medvetna om det. Ni ahr varit så gulliga och ring och frågat flera ggr hur de är med mig och hur det går här. Tack för ni finns *puss*.

4. Jag är stolt över mig själv. att jag lyckats minska mitt midjemått en del, att jag är så självständig och förstår att man måste kämpa för saker i livet för att få resultat.

Och jag vill dessutom tacka världens bästa föräldrar för allt ni gjort  för mig den senaste tiden. Jag älskar er så ,mycket för att ni ställt upp och hjälpt mig igenom både livskrisen och flytten hit. Ni är bäst.

 Söta pappa och Lina                                       Lilla mamma

Allt nytt som har hänt!!

Så.. Äntligen har man internet igen. Känns skönt.

Så ska jag väl berätta allt som hänt sen sist jag och bloggen samsades.

Allt gick ju inte som planerat. Damen jag skulle jobba hos bestämde sig för att flytta 1 vecka efter jag börjat. så jag hann arbeta hos henne ca 6 dgr sen var det roliga slut.

Jag blev sedan lovad ett annat jobb med månadsanställning till minst 31:e Januari och blev placerade i poolen på ett äldreboende. Vilket jag inte alls trivs med just nu.  Jag vill INTEINTEINTEINTE vara på ålderdomshem. Hatar det!!

Så idag var jag på en ny intervju gällande ett annat jobb inom vården, återstår att se om jag får det eller inte.
Ja, tiden sen jag flyttade upp här har verkligen varit fylld av otur.
Min kära morfar blev sjuk förra veckan och hamnade på sjukhus men som tur är har han repat sig bra och är nu hemma igen.
Och min älskade, älskade, älskade Gamla mormor gick bort från de levandes skara förra torsdagen, vilket känns oehört smärtsamt för mej om stod henne så nära :(

Men som ni vet så är inte jag den som ger upp i första taget. Jag kämpar på och försöker tänka positivt hela tiden. Det senaste halvåret har varit tufft för mej och oavsett detta som händer nu sen jag kom upp här så känns det ändå som om livet tagit en nystart i samband med flytten hit.
Här är jag ett helt oskrivet blad.

Ingen känner mig, har fördomar eller snackar skit om mej. Här får jag vara precis den jag är och bli precis den jag vill vara. Dettá var precis vad jag behövde nu.

Nu är jag trött och ska upp tidigt till mitt skitjobb imorgon. Sen kommer kanske Lina, jippi!!!!

Skriver mer en annan dag.


image28

Älskade gamla mormor jag på min 20- års dag. Saknar dej!!!

RSS 2.0