Fredagens utbud!

Så hemma igen i mitt lilla kryphål till bostad.

Möttes i dörren av en gapande katt som ville ut men 2 minuter efter jag släppt ut honom fattade han nog att det regnade och kanske inte var så skönt ute så då stod han utanför dörren igen och skrek om att bli insläppt. 5 minuter efter han kommit in stod han återigen vid ytterdörren och ville ut. Är det konstigt att man  blir idiot?? Blir så irriterad på hans ständiga skrikande, har katter inget minne eller? Eller hur ligger det till, Sandra det vet väl du??
Nåväl..


Var ju o tittade på lägenhet idag. Och jag antar att ni vill veta vad vi tyckte..
Vi blev inte besvikna. Tvärtom var den nog snäppet över våra förväntningar. Stor, fint kök, badrum med möjlighet till tvättmaskin, ljust tv-rum, bra förvaringsmöjligheter och många garderober. ME LIKE!! =)
Enda vi inte tyckte om var tapeterna i köket och i hallen men skulle inte hyresvärden stå för omtapetsering så gör vi det själva. Gröna tapeter med frukter på i köket är inte riktigt min grej. Och i hallen hade dom tapetserat med en väldigt mörk nästan svart tapet som såg ut som filt, no thanks.


Vi sökte den men problemet är att det var fler som skulle titta och är det fler som tackar ja så tar hyresvärden den som stått längst i kö. Och det är kan ju mycket väl vara nån som stått flera år i kö och inte bara ett halvår som jag.
Så nu ber jag er alla att hålla tummen för oss (bara en för två betyder otur fick jag höra idag).
Skulle det nu vara så att vi inte får den så får vi väl se det som att den inte var menad för oss och fortsätta söka vidare och förhoppningsvis dyker det snart upp nåt minst lika bra.

Vill verkligen komma närmare stan, jobbet och alla kompisar. Och självklart vill jag o J ha nåt som är vårt och som vi kan sätta vår gemensamma prägel på. Och vad gäller sambolivet är jag inte orolig. Jag menar klarar man att leva ihop på 25 kvm som vi gör nu i min lilla etta så ska man nog fan klara bo på 86 kvm. Han är ju toppen!!

Efter lägenhets visning åkte jag in till stan o fick Dessis lägenhets nyckel och väntade hemma hos henne tills hon hade slutat och vi tog vår numera obligatoriska veckofika. Imorrn blir det fest för henne mig och Eva. Ska bli nice.
Längesen jag festade med mina babes.
Försökte få Eva till att ha förfesten hos sig men på nåt vänster slutade det med att jag lovade att ha den hemma hos mig =) Ska se om jag får Dessi att ha den hemma hos sig istället. Så långt till stan från mig.


Nej nu ska jag gå o fixa till trynet om en timme bär det av till J:s farmor och farfar. Äntligen ska dom få se underverket: MIG!! :)

Ciao och trevlig fredag kväll.



Skål på er alla som ska festa ikväll =)

Kommentarer
Postat av: Emma

Är så glad för din skull Bella=) Kommer hem om tcå veckor å då SKA vi ses. PUSS

2008-10-11 @ 19:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0