Arabspecial..

Åh vad jag känner mig ensam. Är inte van vid det längre. För bara ett halvår sen var jag ensam varje kväll men sen jag träffade J är jag aldrig själv längre.
Och ibland är det jobbigt och jag klagar över det, hur jag saknar att va ensam o inte har nån som tjabbar en konstant i örat =)
Men sen när jag väl är det saknar jag honom jättemkt.
Så för en timme sen ringde jag o frågade om han inte kunde komma o sova här iaf. O visst ville han det. Han saknar nog mig minst lika mkt ;)
Så nu har jag satt på lite kaffe och väntar på att älskling ska komma med chokladen :)

Det stinker vitlök i hela lägenheten efter min middag som blev vitlök med pasta och bacon och pastasås, namnet på denna egenhändigt komponerade rätt är Arabspecial...
Jag köpte nämligen en färdig pastasås på konsum med sak av vitlök och chili o sen när jag kom hem så tänkte jag att jag kan nog slänga i lite mer vitlök eftersom det är bra mot förkylning så jag tog en stor klyfta o pressade o slängde o ja jävlar, den smaka vitlök... kan man lugnt säga.

Nej nu har älskling kommit så nu ska jag kela lite med han o ta hand om min onda mage.
Ska också ta o äta en vitlöksklyfta till, ta några C-vitamin brus och dricka några liter juice, allt för att slippa förkylning!!


Min lilla Ossy tyckte den ej uppackade resväskan var väldigt skön att ligga i :)





Vitlöks pastan/ Arab special...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0