Min helg :)

Har haft fullt upp i helgen. ´
I fredags skulle jag o J umgås lite. Jag har ju skällt på honom för att jag tycker han är initiativ lös och det är alltid jag som får säga när vi ska träffas och vad vi ska göra.
Så i fredags fick han bestämma. Jag tvinagde alltså honom att bestämma för först kom det ett sms "vad tycker du vi ska hitta på?". GAAAAAAAAAAAAAAhhhhhhhhhh, jag blev galen.


Nåväl, J bestämde att vi skulle gå ut på stan o käka lite o avsluta med en öl.
He, he. Det gick väl sådär.
Istället för en fin restaurang som jag hade föreställt mig blev det MC donalds och efter det blev det både en och två och fem öl på amor så bella vaknade upp aningen bakis på lördagen :(


Efter runda på stan på dagen och system bolags besök blev det pizza hemma hos mig med J. Och runt 4- tiden drog han hem för o fixa till sig för utgång med sina vänner.
Utgång o akohol var ju som ni säkert förstår det sista jag var sugen på på lördagen men dum som jag var hade jag bestämt med emma hemma hos mig för vild partykväll.
Trots försök till övertalning om att stanna hemma ville emma gå ut o skaka dom lurviga så jag fick snällt duscha av mig den ena fyllan för att sedan ladda upp för nästa.


Det var segt, riktigt segt men efter X antal öl, cider och groggar vinglade vi till bussen.
På bussen fick bella dock sig en mindre rolig överraskning då hon uppäckte att längs bak satt J med vänner och längst fram satt snyggt " vip video ex ragg. "


Beslutade mig därför för att behålla min värdighet o sätta mig i mitten långt ifrån dom båda :)


Kvällen på stan blev väl sådär, o jag mådde illa från o till hela kvällen så 00.50 bestämde jag mig för att ta bussen hem.
Ringde J o sa att ja minsann skulle åka hem. O självklart ville han inte att jag skulle åka själv så han vingalde ner o satte sig bredvid mig.
Väl hemma i bushen sprang jag till andra sidan vägen för att pinka men då kände jag att jag minsann behövde göra nåt annat med. Nej gott folk talar inte om att skita utan att spy så en rejälv spya la jag sedan vid vägkanten och J klagade hela vägen hem o hur han riktigt kunde känna doften förfölja oss.


På söndagen vaknade ja o J otroligt nog jäkligt Obakis klockan 11. 40. Men låg o drog oss till ca 16 därpå drog J hem till sitt o fixade till fejset och sen släpade han med mig till Max.


Jisses, skräpmat tre gånger på en helg. Ja ska nog förbli singel innan ja går upp 25 kilo.


Så det var min helg i ord.
NU ska jag sova bort min ångest över att gå ännu en dag till ett skitobb imorgon!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0