Tillbaka i Skåne..

Så nu sitter jag hos mamma med lillskruttan i knät ständigt tjatande hi, hi. Hon e för gullig hon.

Tåget går hem klockan 15.23- känns lite trist att lämna familjen. Jag älskar dom såå.
Lilltjejen har tyvärr fått öroninflammation. Stackare, ont som fanken har hon och fick va hemma från skolan men det är ju bra på ett sätt för då fick jag tillbringa dagen med henne med :)

Igår hade vi kalas, firade födelsedagen lite i förväg. Passade bäst då pappa var uppe hos mig i lördags och hjälpte mig få ordning i lägenheten. Va på Ikea och köpte en ny soffa, superfin med schäslong och allt. Så nu kan alla vänner komma upp till mig för äntligen har jag en gästbädd igen. Det blev såklart lite annat smått och gått på Ikea också, känns kul att kunna inreda hela lägenheten precis som man vill ha den.

Igår va en jättetrevlig och mysig kväll, kul att äntligen få träffa alla igen. Hela tjocka släkten var här och jag blev verkligen nöjd med allt jag fick. Presenthögen bestod till mesta dels av vantar, mössor, halsdukar och ett underställ. Det behövs ju verkligen nu när man ska tilbringa mkt tid ute i jobbet. Kallt som tusan är det redan nu.
God mat blev det också, en pastarätt som jag fått tips om på nätet och marängsvich (eller hur det stavas) till efterrätt. Det verkade vara mkt populärt.

Synd tiden går så fort bara, man hinner knappt komma ner förrän det är dax att åka hem igen. Jag som är så familjekär. Det positiva med att bo långt bort är att man verkligen uppskattar att träffa sin familj. Man tar till vara på tiden på ett helt annat sätt.


Skulle gärna träffat vännerna också men tiden är ju knapp, hann dock med en mysig kaffestund imorse med min Ania. Saknar henne mkt när man sitter däruppe själv i skogen :)


Tyvärr har datan pajjat där hemma så det blir inte mkt skrivande här förrän den är lagad.

Nu ska jag återgå till min gulliga lilla mamma och Wilma.


Puss på er.


Jag ångrar förresten inte ett dugg att jag flyttade, att jag äntligen lyckades bryta mönstret och cirkeln som jag tarmpat runt i alldelles för länge. Detta är ett ständigt äventyr just nu. Även om det är hårt och kämpigt så får jag ut så mkt nya saker hel tiden.


Citat:   "Om du alltid gör som du alltid har gjort kommer du alltid att få det du alltid har fått."

(Gick tyvärr inte att ladda upp bilder idag, synd :( )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0