10 äckliga saker

När man är ensam och har tråkigt så gör man nåt kul. Här kommer min lista på 10 saker som jag tycker är riktigt Grooose!
10 saker jag tycker är äckligt:
1) Spindlar (Dessa åttafotiga varelser är okontrollerbara, snabba och läskiga och jag hatar när folk säger "Vad kan en liten spindel göra". Vill bara skrika "Hoppa på mig till exempel". Isch...)
2) Hål (Har en väldigt lustig förbi som jag nog nämnt tidigare för hål i vissa former, undviker exempelvis ostar med hål i och ännu mer efter den äckliga reklamen "Smaken sitter i hålen")
3) Äggstanning (Jag hatar äggstanning i allt: makaronipudding, pajer you name it. Slemmigt och räligt)
4) Ofräscha tänder (TÄnderna har alltid varit det första jag kollar på hos killar, ofräscha tänder med matrester äcklar mig big time och vita tänder och fräsch andedräkt är grymt snyggt)
Haha, och den här nakenråttan kom upp när googlade äckliga tänder!

5)Svamp och broccoli
(Jag äter och älskar grönsaker men dessa 2 får jag bara inte ner. En gång blev jag tvingad att äta broccoli av en mycket elak person och det slutade med att jag kräktes ut den i mjölken!)
Nej nu kommer jag inte på mer så det får bli en fortsättning på denna..

Update:
6) Dricka mjölk
(Jag har mjölk på gröten, i kaffet, till flingor, kräm osv men att dricka ett glas mjölk- nä fy! Har aldrig gillat det och kommer ihåg lyckan i 11-12 års åldern när morsan äntligen lät mig slippa och inte körde med "Det är jätteviktigt för skelettet" *Urrrrrrrk för mjölk*)

Kommentarer
Postat av: sannapanna

1. Spindlar 2. Ofräscha tänder 3. Fiskar som är många i antal 4. Sjukligt tjocka människor 5. Fötter 6. Mal 7. Harkrankar 8. Svett 9. Persilja 10. Min egen spegelbild..... ha ha. Så enkelt var det!

2012-01-26 @ 21:28:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0