Typiskt min mamma!!

             Kommentarer: Mamma  om Tillbaka i Jönköping!!: 

Måste du sätta in sådana fula kort på din gamla mamma så att alla kan se dom?
Hädanefter sätter du bara in bilder på mig på långt håll eller när det är lite halvmörkt i rummet. Då kanske jag kan se lite vettig ut!!!!!
Puss puss


Thats my mom!! Spelar ingen roll hur bra hon blir på bilderna. Hon tycker alltid själv att hon ser för jävlig ut.
I alla mina levnadsår har jag hört henne säga att ett enda kort på henne själv blivit bra och det använder hon på msn varenda gång trots att det är typ 3 år gammalt =)
Du ska älska dig själv mammi ;)

Kvällen har bestått av hostning samt världens godaste soppa som jag vet att jag tidigare lagt ut här. Just det, vi åkte en sväng till Erikshjälpen med för o se om vi kunde hitta nån fin gammal golvlampa.

Men holy mother of God, bara skit var där. Inte en enda vettig pryl till vettigt pris. Vi hittade ett litet väggskåp/ vitrinskåp som såg vettigt ut o som jag kunnat tänka mig o ta mig an men när vi kollar närmare är självklart skiten sönder. GAAHHH!! Att sälja söndriga prylar är väl fan ingen bra deal?!

Nu väntar jobb o kneg hela helgen för mig, ser jag INTE fram emot. Speciellt inte den härliga delade turen på lördag när man känner sig som en torktummlare med slem i i halsen!!

TJINGELING NU SKA JAG GOSA MED MIN SAMBO SOM LIGGER I SOFFLÄGE OCH VÄNTAR PÅ MIG! =)


Bara måste lägga upp kortet jag tog imorse med världens flottigaste hår (rörmokaren/ pissenisse som ja kallar han väckte ju mig så jag hann inte duscha direkt) och fulaste smajlet


Tur man bjuder på sig själv!!

Nattinatt

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Det kortet använder jag inte bara på msn utan överallt!!! Och där är jag djävligt snygg faktiskt. Måste ha varit en ovanligt bra kamera eller måste jag ha haft en ovanligt bra dag!!!! Ser mest ut som en trafik-skadad älg eller något annat halvdött djur på alla andra kort. Puss puss

2009-01-12 @ 21:34:41
Postat av: Mamsen

Och på det kortet e jag djävligt snygg faktiskt. Måste ha varit en ovanligt bra kamera eller har jag haft en ovanligt bra dag!!!!! Ser för det mesta ut som en trafik-skadad älg eller något annat halvdött djur på alla andra kort. Puss puss

2009-01-12 @ 21:38:00
Postat av: Mamsen

Nu har jag skrivit denna kommentaren tre gånger och den kommer inte med. Djävla datorer! Skriver än en gång att jag e så djävla snygg på det kortet så det finns inte. Och det använder jag överallt inte bara på msn. Ser mest ut som en trafikskadad älg på alla andra kort. Thats life!!!!

2009-01-12 @ 21:42:38
Postat av: Mamsen

Och vad kul när man tittar här idag då!!!! Alla mina inlägg finns plötsligt där. Teknikens under. Men inte så kul att läsa samma sak tre gånger. Men det kan ju va bra om man fattar lite trögt. Trafik-skadad älg var det!!!!!!

2009-01-13 @ 19:13:37
Postat av: ägarinan

till mamma: Ha, ha ha. Självförtroendet är det inget fel på!!!

2009-01-15 @ 16:42:08
Postat av: Mamsen

Inte!!! När man kommer upp i min ålder så väljer man väldigt noga vilka kort som får publiceras. Inget där påsarna under ögonen och rynkorna på kinderna syns. Vänta du bara.

2009-01-16 @ 23:27:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0