Jag är kär :) !!

Jobbar kväll idag o det var riktigt skönt med två sovmornar på raken.
Återigen ringde ju J:s klocka vid 6 men jag kunde somna om igen.
Jag älskar stunderna på mornarna innan J går till jobbet då myser vi alltid och pussas och kramas jättemycket o J säger varje morgon "De är så svårt att gå till jobbet när du ligger här" Naw, sötnos!!

Ja, jag tror faktiskt jag börjar bli kär på riktigt nu. Hur skulle man kunna annat, han är ju bara underbar. Men det känns konstigt för jag är inte typen som lätt blir kär och det pirrar liksom i mig :)
J är verkligen inte typen heller som jag trodde jag skulle falla för, absolut inte. Men det verkar jag ha gjort och det är jag nu innerligt glad för :)
Jag är en krävande person, det är jag mycket väl medveten om. Och att han orkar med det och ändå tycker om mig fast jag skäller på honom och är allmänt irriterad, är bara det värt all kärlek =)


Igår pratade jag med mitt lilla hallon Ida, det är såå härligt ibland för jag blir så glad. Ida vet precis hur jag fungerar och säger alltid dom rätta orden för att jag ska må bra. Och nu verkar det som jag o Ida har hamnat i samma båt när det gäller kärlek och vi har precis samma syn på det. Skit i vad alla andra säger så länge du själv är lycklig =)

nej nu måste jag göra vid mig för jobbet.


Puss o hej



Vi för nåt år sen =)

Kommentarer
Postat av: ida

hihi älskar

2008-09-09 @ 18:32:01
URL: http://idaste.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0