Sjuk!!

Oh my good vad förkyld jag är nu. Näsan rinner konstant o jag hostar jättemkt. Har sovit ca 2-3 timmar i natten o vaknat hela tiden av att jag inte får luft så det fick bli att stanna hemma idag.
Bättre jag försöker bli frisk nu så jag kan jobba på Onsdag. har ju julaftonskväll i år o kan tänka mig hur svårt det är att fixa in vikarier tills dess.
Så det blir att dricka honungsvatten, knappra panodil o vila, vila, vila så man blir frisk.

Ska snart gå in o slänga mig i soffan o sätta på en rulle. Orkar jag så ska jag packa upp lite till o eventuellt dammsuga men vi får se.
Känner sig ju inte jättepiggelin.

Både jag o J fick dessutom ett mindre utbrott imorse. Ossy hade varit i lådan o J skulle plocka upp det o spola ner o vad händer då?! Jo det blir stopp i avloppet.
Vattnet stiger och stannar precis vid kanten så som tur var rann det aldrig ut på golvet.
J blev vansinnig o ´drog ett gäng svordomar (o ni ska veta att det krävs mkt för att göra J arg), rusade ner i trappan o hittade journumret.
Han ringde o sen var ju stackaren tvungen att gå till jobbet.

Så vid halv 8 kom rörmokaren, skällde på mig för att vi spolat ner kattbajs. Då berättade jag att jag faktiskt gjort det i dom 3 och ett halvt år jag haft Ossy o det har aldrig varit några problem. Min mamma har haft katt så länge jag levt o hon har också alltid gjort det. Nehe tydligen ska det slängas i en påse men Ossys bajs luktar 1000 ggr värre än alla andra katter jag vet så det är inte lockande direkt.¨
Därefter skickade jag in  honom i köket o så fixade han rören där under med efter lite gnäll.


Känner mig riktigt förbannad nu, andra dagen i lägenheten och vi har redan fått ringa jouren. Skandal tycker jag att inte sånt upptäcks på besiktningen. Det barade "pissade" vatten ur röret under vasken när man satte på kranen.
Så i eftermiddag när J kommer hem åker vi ner o röjer =)
Hoppas jag känner mig lite piggare då.


Kram från en sur, trött, arg o sjuk bella



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0