Käre gode gud

Kan du hjälpa mig att försöka undvika alla tsunamis, jordbävningar, kärnkraftolyckor, jorderosioner, bombhot, orkaner, flygplansolyckor, knarksmugglingar via turister, våldtäkter, skottlossningar etc.

Jag välkomnar mer än gärna: Häftiga upplevelser, trevliga möten, hisnande vyer, kristallklart vatten, sol i lagom mängd, dagar som rusar förbi, rliga människor och till och med regnskurar går bra.

Jag är inte egoistiskt och ber om det bara för min egen skull- mest ber jag om det för mammas skull.
Hon blir nämligen helhispig om hon skulle se minsta lilla tendens till gråamoln på väderkartan över Bangkok/ Ho chi minh.

Can we make this deal?

Om du hjälper mig med detta så lovar jag att försöka göra ett riktigt bra jobb på CPH och att försöka behålla min positiv inställning till varje dag.

Och om det går bra så skulle jag gärna vilja be om en liten sak till: Skulle du kunna se till att allt det jag bad om att inte ske skulle kunna gälla även här hemma i Sverige. Pussa och krama min familj och ta hand om dom till mig.

Talk to you soon.

Puss och kram Gud

/ Bella


Kommentarer
Postat av: mamsen

Hallå Gud - det är jag som är mamman. Jag önskar att du ser till att mina bästaste töser får ett underbart äventyr och härliga sex veckor och att du håller ett vakande öga på dom under tiden. Och du behöver inte bry dig om att fixa till just sådana saker som Bellisima nämnde utan håll dig till nedre delen av önskningarna istället. Kan du ordna det så lovar jag att jag ska besöka ditt hus lite oftare. Håller du din del av avtalet så håller jag min. Jag kan till och med försöka sluta svära om det hjälper.

2011-09-09 @ 11:52:23
Postat av: sofie

Hej Bella.



Jag håller tummarna för en fantastisk resa, med massor av äventyr och härliga dagar, se till att njut nu!!!



kram

2011-09-10 @ 19:35:51
URL: http://frusofie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0