Stackars lilla katten

Min lilla kise saknar nog familjen han med men jag tror båda parter tycker det är lite skönt också.
Ossy är en jävel på att jama och exramycket tidigt på morgonen.
Gärna så att hela huset vaknar.
Lina den stackaren sov på en luftmadrass i vardagsrummet och där finns inga dörrar att stänga så hon fick snällt stå ut med detta jävla skrikande från en viss herre i familjen Håkansson/ Persson

Mamma är en tuff jävel som i smyg låste ut kattstackaren på balkongen eller i ett skåp i köket :P
Tur jag kom till undsättning.
Hörde små instängda rop på hjälp från både det ena och andra hållet med jämna mellanrum.


Trots att han är en jävel på att gapa sig hes så är han rätt mysig också ibland. Tycker nog både jag o Lina som här ligger och gosar med min lilla följeslagare sedan 5 år tillbaka =)


Kommentarer
Postat av: lina

jag saknar er jättemycket! till och med mr Ozzy och hans jävla jamande.. längtar tills vi ses igen, förhoppningsvis SNART! <3

2010-11-02 @ 13:22:39
Postat av: Elin

Haha, fy vad det låter jobbigt. Men jag skulle nog inte ha hjärta att slänga ut den stackarn... Inte förvånad att det var just Sanna som gjorde det=)



Som du sa, i all sin enkelhet. Det är inte så jäkla noga vad man gör, bara man kan träffas och bara umgås. Vi får slå på stort nästa år, när vi fyller 25! Har redan planerat att åka till Grekland med mina två bästa vänner!

2010-11-02 @ 18:14:27
URL: http://kreativasystrar.blogg.se/
Postat av: mamsen

Men hallå där. Jag slängde inte ut katten - han ville ut! Att jag sen "glömde" släppa in honom är en annan sak. Och han gick alldeles självmant in i skåpen oxå - och då trodde jag att han ville vara ifred där inne så jag stängde till lite försiktigt. Sen blev det lugnt o skönt!!!! Men han är ganska söt den lilla rackaren....... och duktig på att jama!

2010-11-03 @ 23:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0