Orolig flickvän!!

Åh, nu är jag irriterad, ikväll blir det svårt att va tyst.
J:s kompisar skulle festa lite ikväll o jag blev tillfråhgad att följa med men tyckte det var på tiden o tillbringa lite kvalitetstis med Dessi.
Sagt o gjort, jag o dessi hade myskväll med film o J drog iväg.
Han skulle inte dricka så mycket ikväll eftersom vi har fullt upp imorgon med kalas för hans syster och sen fika med Johanna och Kristoffer på kvällen, plus lite annat som ska hinnas med.
Jag önskade han en trevlig kväll o bad han komma hem i vettig tid eftersom jag har jobbat natten som gick och dels har jag svårt att somna när han inte är hemma o om jag nu lyckas göra det så vaknar jag dessutom alltid när han kommer och jag kan ju säga att jag behöver verkligen all sömn jag kan få nu efter nattens slit.

Han ringer aldrig när han är på fest eller iväg medans jag ofta ringer honom och berättar om planerna ändrats, när jag kommer hem osv.

Kl 22 ringde jag o då skulle J ta bussen hem kl 5 i 12. Det lovade han eftersom jag var så trött, dock la han till med lite kommentarer som "Men, du kan nog somna utan mig". Jo det kan jag kanske men jag vaknar o eftersom jag har så svårt o somna om så vill jag helst inte behöva det.

Kl 12 nu ringde jag o frågade om han var på bussen, nehe. Då var han kvar på festen. Ehh.. Ok. Hyggligt!!

Han får gärna umgås med sina vänner det tycker jag bara är kul men dels så blir jag förbannad fär att han inte hörde av sig o sa att han inte tänkte ta den bussen hem. Här kunde jag suttit o undrat om han ens var på bussen eller om nåt hänt eftersom han inte dök upp o dels så vet han hur svårt jag har att somna och framförallt somna om.

Jag är irriterad, nej förresten jag är förbannad. Jag vet att det kommer bli ett jäkla liv ikväll när han kommer hem o jag säger nåt. Det här är inte direkt första gången, inte andra heller. Så här blir det varenda jäkla gång. Han säger en sak, gör en annan, o hör inte av sej. Och nej, det är inte bara tjejer som blir nerslagna o våldtagna på lördagkvällar. Jag älskar min pojkvän o är rädd om honom.

Så summan av kardemumman: Sur o grinig flickvänm som vill att killen ska vara hemma o inte umgås med vänner: NEJ!!!
Orolig flickvän som behöver sömn, vill veta att killen lever och när hon ska börja oroa sig för honom: JA!!!

Ömsesidig respekt var det ja!

Detta hände i Jönköping för inte så längesedan!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0