Minnen väcks till liv!

Så var det äntligen Onsdag och imorgon är jag ledig =)
Blir sovmorgon men inte för länge för 10.10 har jag körlektion.

Jag hade turen o var färdig med mitt jobb redan kl 14 idag så då stack jag hem, förberedde kvällsmaten och "chillade lite vid datorn". sen var klockan 4 o det var dax att bege sig in till staden igen för att möte upp min lilla Lovisa o dricka ltie kaffe o snacka lite skit.
Är så glad att ha en del så fina arbetskamrater mitt i skiten man går i. Dessutom har ju mina jobbarkompisar (en liten skara av dom) numera blivit mina vänner.
Det är det bästa med mitt nuvarande jobb att bland alla andra så finns det männsikor som jag verkligen tycker om, har mkt gemensamt med och värdesätter.

Igår kväll satt jag o Honey och planerade för Grekland (igen). Skrev en lista på allt som ska köpas och en lista på allt som ska tas med. Nu har vi också bestämt oss för vilken rutt vi kommer göra o vilka öar som ska besökas.
Eftersom det "bara" är 2 veckor så ska vi inte ta för många utan inriktar oss på ett par tre stycken, annars blir det bara stressigt o man kanske inte hinner se hela av en innan man ska vidare till nästa osv.
Åh, nu längtar jag som en galning. Det snurrar i mitt huvud 24*7 =) Känner på mig att dom kommande 2 veckorna kommer gå väldigt långsamt!!

Överraskningen som "kom som ett brev på posten" igår var ju från Sandra.
Hon hade skrivit ett brev till mig och skickat med ett foto från första klass då hon och jag skulle vara berättare i en pjäs =)


Blev helt rörd av både brevet och framförallt fotot. Kan ni fatta hur länge vi känt varandra. Sen första jävla klass.

Ja ni ser ju vem som är vem iaf. Sandra då som nu smal och smärt, jag då som nu en liten fläskfia =)

Nej minsann, nu ska ja rinag Eva sen mammsen innan Greys =)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jaaa, vi har ju känt varandra riktigt jäkla länge gumman! Måste ses snart! Pusskram

2009-05-14 @ 09:53:35
URL: http://viktigtstrunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0