Dumma, dumma jag :(

Inget bloggande igår minsann. Nåja, ibland blir det så. Man prioriterar ju att vara med nära och kära även om jag ÄLSKAR min blogg!

Gårdagen innehöll i allafall följande:
Jobb från 7.30 till 15.00- (inget städ woooooooooohoooo)
hem och skulle försöka vila lite men det gick inget vidare för precis när jag slumrat till så vem skriker då på mej om inte Ossy o sen var det kört. Gick upp o diskade och dammsög samt duschade för att sedan vänta in J.
Sen var vi ute o körde lite, J tyckte jag var så duktig, fast vi bara körde på en grusväg i typ max 50 km/h. Han är för gullig.

Sen åkte vi hem till mej och jag blev lite ledsen igår så vi pratade massor, såå skönt o ha träffat nån som man kan prata med o som framför allt lysnnar när jag pratar.
Eftersom helgen är över och vardagen tillbaka vilket innebär att jag jobbar så känner jag återigen hur ja bara förändras och blir en jävla godzilla istället för den snälla, positiva bella jag egentligen är. Sjukt!!

Jag fick så dåligt samvete igår när jag hörde mig själv , hur jag malde/gnällde och var allmänt irriterad, så jag bröt ihop :(
Och som den snälla kille J är, bara tröstade han och sa att det inte var ngn fara och hur han vet att det egentligen inte är jag..
Killen är världens snällaste, på gott och på ont!!


Nåja, nu ska ja vila lite sen in i duschen för min babe Dessi kommer ikväll.


- kisses from me =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0