En dag full av dåliga och bra händelser!!

Det känns som fredag idag för mej.
Jag o min blivande sambo ska fira lite ikväll att vi fått lägenheten. HAn ska laga maten och jag efterrätten.
Det blev visst kassler med bananer och jordnötter och till det hade J tänkt ris men eftersom jag för tillfället håller igen lite föreslog jag bulgur, det köpte han =)
TIll efterätt försökte jag komma på nåt inte JÄTTE onyttigt så det blir päron halvor i ugnen med mörk choklad på toppad med lite grädde och mandel.
Bättre än typ chokladpudding iaf.
Hade egentligen tänkt köpa en flaska vin, jag jobbar ju kväll imorrn så börjar sent men sen kände jag att det både var onödigt och onyttigt så vi får nöja oss med kaffe =)


Jag o J har ju nyligen varit o tittat på lägenheten igen. Allt kändes bra utom en sak. TOALETTEN!!
Jag sa ju redan efter förra gången att den inte kändes bra med toaletten men nu efter denna gången känns det faktiskt ännu, ännu värre.
Jag gick väl bara in lite hastigt sist.
Den är halvt kaklad vilket visserligen är bra men jag ville haft hela väggen kaklad, som jag har nu. Sen är där inget fönster så den känns jättemörk. Badkar som jag egentligen inte ville ha men det kan jag nog lära mig o leva med. Däremot är det typ 25 hål i väggen på toaletten som vi inte la märke till innan och som jag inte vet om jag kan leva med.
Dessutom upptäckte vi idag att det är något konstigt med handfatet på toa. Det sitter jättelångt ner. 

Min teori är att det har varit en handikappad som bott där innan så lägenhetens toa är anpassad till det. Men det ser skitkonstigt ut.
Dessutom är handfatet helt rostigt inuti.
Jag vet ej tusan om jag kan stå ut med det badrummet. Jag är ju van vid ett jättefint badrum nu.
Men sen typ handfatsbyte o sånt vet jag inte om man får göra själv i en hyreslägenhet om nu inte hyresvärden ställer upp.
Usch, ont i magen!! Varför såg jag inte detta innan och hur ska jag fixa det???!!!


(Ett till minus var att nån hade nog lagt en laddning där imorse så där var bromsränder i hela botten på toan men det kommer det ju inte va sen fast det såg ganska äckligt ut :/  )


TIll nåt annat skulle jag velat ha en lite mer personlig bloggdesign. Men jag har inte en aning om hur man gör och känner ingen som kan. En del har så fina header och det skulle jag med vilja. Tusan med!!

/ Have a happy thursday evening



Kommentarer
Postat av: sandra

ni kan ju måla om badrummet om det känns förjävligt.. det där med 25 hål i väggen o rostigt handfat kan ni överklaga o få det ordnat! Fint ska det va! Puss

2008-10-17 @ 09:14:42
URL: http://sandralillaparis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0