Superförkyld!!

Nu sitter jag här med lite te och en macka. Har varit vaken en bra stund. Känner mig inte kry, Ont i skallen och näsan rinner konstant.
Sitter o funderar på om jag ska gå till jobbet eller inte. Men jag antar att det slutar med att jag gör det.
Får dåligt samvete av att stanna hemma, och jag vill inte folk ska tro att jag är en sådan som stannar hemma för minsta lilla och det känns som folk tror det ganska fort. Inkl. jag själv.
Dessutom är det ju sååå tråkigt att sitta hemma. Inte ett skit att göra mer än städa o tvätta osv. och det gjorde jag igår.
Och inte minst så förlorar man en massa pengar på att stanna hemma. 600 spänn första dagen.
INTE KLOKT! Man behöver ju nästan vara halvdö innan man kan stanna hemma. Och visst jag har tjänat in bra med kosing nu på storhelgen men då vill man ju känna av att man jobbat då oxå o inte få en summa som alla andra löner pga sjukdagar.


Det värsta är att vi har möte idag plus att jag jobbar alltså till klockan fem :( Fan med.
Hinner iaf in till apoteket ock köpa nässpray, huvudvärkstabletter och hostmedicin.

Nej dax att göra sig skaplig. Hörs senare!!!


 

/puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

stackars lilla Bellus då,kanske kan tanken på ölbowlingen lätta upp lite? :D hoppas du har det bra i k-stad. ensamt här juuue

2008-03-27 @ 23:25:46
URL: http://emmms.bloggspace.se
Postat av: Pjn

Vad är det man brukar säga Bella, det är så tråkigt att prata om pengar? 500-600 hit och dit och hälsan går väl i första hand? Pengar är bara ett redskap man behöver för att göra olika saker, men vad är det egentligen du behöver göra, och supa ska du inte heller vid sjukdom så då sparar du in pengarna där istället.

Jag har inte varit sjuk på, ja vet inte hur länge egentligen drick några koppar grönt tee (eller vitt) med mycket antioxidanter, 5-6 koppar med ett glas vatten emellan, sen ser du till att komma ut på lite promenader.

Jaja men se till så du får en bra helg nu, ett par stadiga virrar kan du väl unna dig, kan väl aldrig skada. Själv har jag inte planerat något än men planerar att ta en sväng ut till golfbanan nu när vädret tillåter och Golfshopen har öppnat.

Jaja, hopp hopp och må topp.

2008-03-28 @ 14:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0