Älskade nära o kära

Åh vad jag älskar att vara här nere. Bland nära o kära. Jag har världens bästa vänner o familj.
Som alltid finns där för mig och ställer upp.
Helgen ahr varit underbar med mycket tid i glada vänners lag och gårdagens kväll var faktiskt bland den roligaste på läänge. Hade jättekul med Ida o Hampe, ola, olle, och den där personen jag inte minns vad han heter. Saknar det gänget mkt o Olle som jag avskydde som pesten i skolan tycker jag är supertrevlig o go nu =)
Ja åren går o tiderna förändras liksom ens sätt att se på personer.

Jag känner verkligen att jag har hittat mig själv nu. Jag har kommit att veta precis vem jag är o vad jag står för.

I mina tonårsdagar var jag en person med väldigt hett temeperament o som utåt sett hela tiden skulle visa en jävligt tuff sida. Men innerst inne avr det inet mycket med mig, jag var osäker o rädd o tyvärr fick jag uppleva alldelles för mkt svåra saker när jag var yngre som jag hade svårt att släppa o det påverkade mitt sätt mycket. Jag blev deprimerad och hade det jäkligt kämpigt o vände mig till helt fel personer som bara gjorde allt värre.

Men nu sen ungefär ett år tillbaka trivs jag med mig själv o har insett hur stark o modig jag är o det är något jag är jäkligt stolt över. Självklart finns det fortfarande saker jag skulle vilja förbättrades o det kommer det förmodligen göra med åren men överlag trivs jag med livet o framförallt med dom personer det kommit att innehålla.

Detta blev kanske ett tråkigt inlägg men mamma hon gapar att kaffet är färdigt så jag måste kila.

HA det gott

XOXO/ Bella


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0