Min nyårsafton:)

Jisses, vad de var kämpigt att gå upp imorse.  Eller hur Emma ;)

Gårdagen: Trevligt, nyktert, vi hade ju bestämt det jag o Emma o visst vi drack ju lite men vi var faktiskt duktiga.
Alla blev typ fulla annars. Emma och jag gjorde en fin, fin grogg på handsprit och 7 up, man tager vad man haver och det är faktiskt ingenting jag direkt rekommenderar.  
Elin kom fram och frågade mig flera ggr om Linns brorsa stötte på mig, tydligen gör man det om man står och pratar om resor på varsin sida av köket en kväll ;)
Efter diverse fyllesnack, bråk och utskällningar så blev äntligen klockan 12 och det var dags för raketskjutning (Bella favorit sysselsättning) tyvärr var det så lååång kö på maxi till raketerna så det fick räcka med Linns brorsas.

jag fick faktiskt smälla en del. När jag frågade honom om man kunde hålla en raket (miniliten) i pinnen och smälla den så sa han att det kunde man och visade hur man gjorde. Bella skulle naturligtvis prova för att inte vara sämre. Vilket ledde till att hon höll på att smälla av sig hela handen om inte räddaren i nöden funnits där så.... :s


Sen var det dax att åka hem, var så trött så jag nästan stod upp o sov. Men jag vill bara meddela: ÅK ALDRIG BUSS MED 150 FULLA SNORUNGAR PÅ NYÅRSAFTON!!

Ja jag somnade väl omkring kvart över 2 inatt för att sedan vakna av väckarklockans sjönsjungande signal 5 i 6.


                                               Ett gott nytt år och take care,  Puss

Kommentarer
Postat av: linn

haha! aja men bellusbus till å med jag som e hans syster kunde se att han flörtade med dej. där har du en jag defenitivt inte vart med så fritt fram haha ;)

2008-01-02 @ 02:24:44
Postat av: bella till Linn:

Tack Linn, men jag tror han är lite för liten för mej. Ingen långeman direkt ;) Fast det är klart, det är ju ett "säkert strå i stacken" för som du själv så hoppas jag ju verkligen inte han är en av dina erövringar. Du är goo. Puss på dej!!!!!!

2008-01-02 @ 06:22:42
Postat av: Emma

höhö ja inte världens piggaste morgon direkt. å bella va gör de om han nu är liten, passa på å bli en bertilsson hahaha

2008-01-04 @ 00:13:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0