Din Sextokiga svikare!!

Riddaren Ivanhoe är helt knäckt. Blodet rinner från honom, han har ont. Så Rebecka börjar ta hand om honom.Hon är en nätt söt tjej med långt mörkt hår. Hon plåstrar om honom. Gullar och daltar med honom.Säger att allt kommer bli bra. och vad får hon för det? Ett trasigt hjärta!!


Det börjar bli lite komiskt vid det här laget- Rebecka har pysslat om Ivanhoe i över 20 år. Och han fattar fortfarande inte att det är Rebecka som kan ge honom äkta kärlek och inte den där blonda fåntratten lady Rowena som dessutom ser ut att vara fjorton år. Tja inte för att han är fräschast i borgen heller men när han ryttar in i teven med guldbruna ögon och "Miami Vice" frilla utbryter masspsykos. Alla vill ha honom på ett eller annat sätt, Vilket skrämmer mig eftersom han mest verkar vara en sextokig fegis med en förkärlek för fanfarer i tid och otid.

Men mest stör jag mig på att Ivanhoe utnyttjar Rebeckas fina godhet. Han hånglar upp henne och pissar sedan på hennes kärlek. Hans ursäkt? Något om att de inte ver menade att dela öde. Filmens slut är inte sorgligt på grund av Ivanhoes och Rebeckas kärlek som aldrig blev- utan snarare på grund av hans tragiska dumhet!!


Kommentarer
Postat av: mamma

Fy på dig. Prata så om Ivanhoe. Trodde jag lärt dig efter alla dessa gånger vi tittat på honom att han e helig. Ungefär som Buddha.

2008-04-02 @ 20:02:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0