Snart dax för hemfärd!!

Så nu är biljetten bokad ner till k-stad. Ändrade mig och åker på fredag istället för torsdag då slipper jag sitta själv och kan mysa lite med J o Ossy på torsd. kväll istället :)
Dock har jag aningens panik, har nämligen fortf. inte hittat en present åt Anias lille pojk. Vad köper man i doppresent åt en kille? Vill inte köpa nåt tråkigt som silversked och minnesböcker och sånt som han säkert redan kommer få 100 stycken. av. ÅNGESt!!

Dagen har inte varit så speciell. Jobbade, jobbade, jobbade sen hem o tvätta o sen kom J hit o vi glodde på tv.
Imorgon kommer min prinsessa Desiree förhoppningsvis o umgås lite med sin pal.
Desiree är nog lite sällskapssjuk nu när hennes V är iväg ;)

Funderar på o ringa upp en gammal kompis o fråga om vi ska göra nåt på lördag kväll i K-stad. Alla jobbar ju o ingen av mina favorit tjejer Ida o Madde har tid med mig :( TRÅKIGT!

Nej, dax för tandborstning o sänggående.

                                 


Kommentarer
Postat av: Mr Right Guy

Ja det är så patetiskt enkelt att jag egentligen inte borde ge dig något tips. Dock är jag en person som vet hur det går till och därmed vet jag också att man alltid ska köpa något obetydligt. Vad menas då med det? Jodu lilla Bella, någonting obetydligt är alltid något som människor inte har nytta av, exemplevis porslinsföremål, onödiga LCD TV;s att hänga på väggen, skämt med mediciner från apoteket som får en själv att känna sig jävligt mycket bättre än dem andra osv. Du förstår racet va?

2008-08-07 @ 08:27:02
Postat av: *Sofie*

Tack=) Hoppas att du får det kul i Kstad!!

2008-08-08 @ 09:19:42
URL: http://mizzsofie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0