Goodbye my lover!!

Nu har jag varit o fikat med min emma som överger mig här i J-hålan på söndag.
Hon ska flytta till Linköping och bli präktig civilekonom.
En av dom mest intilligenta brudar jag vet så det lär hon klara galant. Hon visste till och med att falukorv kom från Falun när inga av oss andra korkskallar förstod det på ett spel på en förfest loong time ago. I'm impressed!!

Kände att jag ville skriva lite mer om min Emma.
Hon var den första jag lärde känna och började umgås med här i Jönköping. En dag på jobbet tog jag mod till mig och frågade om vi inte kunde festa lite nån kväll. Och snäll som hon är bjöd hon hem mig redan samma helg.
Det blev en kväll jag inte kommer glömma. Inte bara för att jag hade jättekul med min Emma utan mest för att kvällen för mig slutade på Ryhov (sjukhuset här i jkpg) Jag svimmade nämligen inne på centrum. Lång story...

Efter det började vi umgås mkt och festade en hel del. Emma fick mig att backa 2 år i åldern och jag var plötsligt tillbaka i det vilda partylivet igen :) Emma är nämligen en riktig partyprisse. Alltid på G.
Jag har många roliga festminnen med henne. I hennes tvåa på österängen där vi höll till för det mesta.
Där satt man och förfestade i henne sönderknullade soffa (som alla emmas vänner haft sex i, inkl. jag själv ) som hon köpt på erikshjälpen.
En torsdag var jag o emma ute och fick med oss varsin snubbe hem till henne. Men när Emma protesterade o inte ville ha sex längre blev hennes snubbe jävligt aggresiv och vi slängde ut dom. Vilket inte var helt lätt eftersom den här snubben påstod att han hade sin mössa i lägenheten. " Vi ringer polisen" skrek vi ha, ha, ha. Det slutade med att jag tog sats och bokstavligen sparkade ut honom därifrån.

I början av året åkte vi till Tyskland för att ladda på förrådet och båda två tyckte en av busschauffören var riktigt het och jag knallade fram och började ragga på honom, tills jag frågade han om han hade barn.
-Ja svarade han och barnbarn också. Snubben var 50 bast!! 

Att Emma flyttar känns riktigt tråkigt. En person som jag verkligen känt förtroende för och kommit nära lämnar mig nu här. Och med det blir Jönköping en smula fattigare och gråare för mig. Jag hoppas verkligen vi fortsätter hålla kontakten och att det blir många fler galna festkvällar för oss. Riktiga vänner växer knappast på träd och jag är riktigt glad att få vara en del i din vänskapskrets. Jag kommer sakna dig fruktansvärt mkt.
Always in my mind / Bella




Ingen vacker bild men här är vi iallafall, me and my buddy!!!

Kommentarer
Postat av: Emma

åå vad fint, nu blev jag ju rörd. MÅste nog fälla en tår nu ;) Du kommer finnas med mej hela tiden också lille Bellus. Och när jag kommer hem så ska vi göra stan osäker var gång, som bara vi kan!! love you. <3

2008-08-15 @ 17:32:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0